MEMORIES | Prosinec 2019



Eliška popírá všechno. Oblíkla se na pláž :D Teď. 
Když venku sněží. Modelka každým coulem :D






Z pochůzky. Foukalo. Mrzlo. Ale byla to krása. Jako z pohádky :)


Eliška v Pepcu: "Maminko, ty vánoční šaty chci, ty musíš koupit, maminko, ty jsou moc hezké." :)


Letošní Vánoce byly pro nás pro všechny v mnohém nové. Loni jsem ještě "slavila" Štědrý den s bývalým partnerem a dětmi, letos už tomu bylo jinak. Na novém místě, s dětmi mého přítele, bylo nás celkem šest. Tedy sedm. V den, kdy jsme slavili Vánoce, jsem ještě frčela pro fenečku jezevčíka z depozita. O pejskovi jsme věděli jen já a přítel, takže to bylo pro děti nesmírné překvapení. Došlo i na slzy dojetí :-) 

Nové pro nás pro všechny bylo také to, že jsme Vánoce měli o dva dny dříve, tedy v neděli 22. prosince, protože se pak děti rozutekly k druhým rodičům a už to bylo bez šance jakkoli slepit. Ale nelitujeme. Bylo to báječné, dokonce skvělé, že jsme měli vše za sebou dříve, protože jsme pak měli klid, zatímco ostatní ještě lítali po obchodech a všeobecně ladili poslední detaily :) 

Já jsem si nakonec Štědrý den užila opravdu ve velkém stylu. Musela jsem vyjet do fakultní nemocnice do Olomouce na zubní pohotovost. Měla jsem slíbenou návštěvu svého zubaře v lednu, ale nedalo se to už vydržet. A když nezabíraly ani prášky, které byly vždy jistotou, věděla jsem, že je konec. A že pokud chci mít klidné svátky, tak prostě musím vyjet a nechat si ten debilní kořen vytrhnout. 

Přede mnou bylo ještě dvanáct lidí, ale musím se pochlubit, že já byla "odbavena" snad do 6 minut a to přítel ještě říkal, že to fakt víc nebylo :D I lidi na chodbě, když jsem vyšla z ordinace, říkali, že to byl fofr :) Prostě jsem sedla, zubařka vzala injekci, píchla, vyplnila papír pro zubaře, šla to vytrhnout a nazdar. Navíc mi to opíchala fakt dokonale, protože jsem necítila absolutně nic. A navíc mám klid. Sice jsem měla umrtvené i oko :D Takže kdyby mi někdo dal přes držku, tak otočím jen chladně hlavou do strany jako terminátorka :D (zrovna běží v televizi).


Fotka z kraje měsíce naší Alitky. To se ještě jmenovala Zuzi. Byla u veterináře a měla dvojitou zlomeninu zadní nožky. Takto jsme ji viděli na internetu, na FB, já se do ní zamilovala na první pohled. Hodila jsem řeč s mužem, že tohle je ten pejsek, na který čekám... 









Všechny děti dostaly balení na tvorbu vlastního vánočního čokoládového stromečku :)



Magic Board, kreslící tablet pro mou princeznu, ve tmě to dělá bezva věci :)


Unavená Alitka :) První den u nás byl pro ni vyčerpávající =)









Rodinný vánoční bordelismus :)






Martínku, jaké byly Vánoce? :)




Dárek pro mé fotbalisty :)


A já chtěla strašně velké chlupaté papučky :D


Klobouček pro Elišku do vlásků... drží na bázi sponek.


Beatka, dcera přítele, si vymodlila hvězdářský teleskop.


Děti dostaly od Jirkovy mámy k Vánocům povlečení... evidentně se trefila do černého :)


Po příchodu z práce mezi svátky. Byla doma sama =)

Žádné komentáře:

Okomentovat