Skořicová mléčná rýže s mangem

by - sobota, února 15, 2020


Není nad doma připravenou mléčnou rýži. A navíc si ji můžete osladit a ochutit po svém. Já chtěla
hodně zralé mango, ale nezadařilo se, tak alespoň takto s přelivem z ořechového másla. Příprava je
jednoduchá, rychlá 

Budete potřebovat:

100 g kulatozrnné rýže
200 ml vody
200 ml mléka
špetka soli
hnědý cukr
skořice
mango (nebo jiné ovoce)
ořechové máslo z lískových oříšků

Jak na to?

Rýži uvařte ve vodě, poté zalijte mlékem, zasypte špetkou soli a dále vařte.
Občas promíchejte. Ochuťte cukrem, skořicí a zamíchejte. 
Ozdobte zralým mangem a zalijte tekoucím ořechovým máslem.

Dobrou chuť :)



You May Also Like

0 Comments

Poslední vaše komentáře