Toust s čerstvým sýrem, medem a tymiánem



Jednoduchý návod na svačinku, po které budete mít nutkání si ještě dlouho oblizovat prsty.

Budete potřebovat:

světlé pečivo
termizovaný sýr Lučina
červený pomeranč nebo grep
3 lžíce medu
2 lžičky citronové šťávy
2 rovné lžičky tymiánu
plátky hovězího masa (šunka od kosti nebo opražená slanina)
sůl, pepř

Jak na to?

Pomeranč nebo grep nakrájíme na plátky, dáme na plech vystlaný pečícím papírem,
zakapeme lžící medu a pečeme asi 8 minut na 180°C.
Mezitím v malém rendlíku svaříme zbylé dvě lžíce medu, citronovou šťávu a tymián.
Pečivo nakrájíme a namažeme vrstvou Lučiny.
Dáme opečený pomeranč/grep, plátek hovězího masa a zakapeme medem s tymiánem.
Dle chuti osolíme a opepříme.

Dobrou chuť.

Kristina


Žádné komentáře:

Okomentovat