MEMORIES | Září 2021





Z procházky s pejskem. Vítání sluníčka =)


Z pochůzky. Když v tom máš jasno a potřebuješ letáky hlavně v zimě. Aby bylo teplo =D



S Eliškou po dlouhé době v kině. Králík Petr 2.








Moje dcerka oslavila své 8. narozeniny. Poslední dva měsíce tu pusu nezavřela a den co den odpočítávala každý den. Jednak dny do svých narozenin, jednak dny do oslavy, na kterou měli přijít kamarádi. Honí se mi hlavou spousta momentů z toho dne, ale nejsilnější je asi ten, že já jsem k smrti unavená, děti po dávkách cukru jako tryskomyši s neutuchající energií =D Jako vážně nechápu, kde to bere sílu na několikahodinové běhání (tímto se omlouvám sousedům pod námi, že museli polovinu soboty nabýt dojmu, že nad něma bydlí stádo slonů). Nestíhali jsme dolívat pití, uklízet ze stolu talířky, dávat nové a plné... Byly tu dva velké stoly s jídlem a pochutinami a stádo dětí, ze kterých kapaly kapky potu. Byla jsem tak unavená a v takovém kole, že jsem v podstatě zapomněla fotit a v jednu dobu jsem si i řekla, že to seru =D A žádnou atmosféru z narozeninového odpoledne prostě zachycovat nebudu =D Takže máme jen pár fotek Elišky před tím, než přišly děti, foto dortu, chlebíčků a prázdné talíře od dortu =D

V osm hodin večer všechno skončilo, děti se šly koupat a hrát si do svých pokojů a já usedla k filmu I.T. s Piercem Brosnanem a odmítla se hýbat a cokoli dělat. Když mi v devět dcerka řekla, že má hlad, tak jsem se jen zeptala, zda to myslí vážně a vrazila ji rohlík do ruky =D. Ten binec všude jsem uklízela až následující ráno.

Závěr: malá si to užila a to byla nejpodstatnější věc celé oslavy =)










Haloooo poštaaaaa =) Aspoň mám svědky, že jsem tam byla :-D
(Neměli zvonek, tak jsem hulákala - a tihle dokonalí přiběhli.)


Syn Martin šel nově prvními krůčky otestovat půdu střední školy =) A Eliška nastoupila jako druháček. Trošku mne mrzely ty testy na stolečkách všech žáčků. Prostě "pěkné" přivítání. Vím, že to musí být, ale ten první pohled, když jsme vstoupili do třídy, byl pro mne dost bolestný. Co se dá dělat. 











Odkazy:

Viděla jsem:
I. T. Skrytý nepřítel
Ženy v pokušení
Dokonalý trik
Druhý život
Thor: Ragnarok
Králíček Petr II.

2 komentáře:

  1. Mě naopak podzim vždy nakopne a tak to mám i letos. :D :) Krásná snídaně!

    OdpovědětVymazat
  2. Podobnou tužku s přívěskem jsem si koupila taky, jen až doma jsem zjistila, že píše černě, tudíž ji nemohu používat v práci...Takže je jen na ozdobu a na domácí psaní :)

    OdpovědětVymazat