IRON SERIES JOURNEY | Den 14

Včera byl den volna, tak jsem skutečně odpočívala. Ani jsem v podstatě neměla jinou možnost, jelikož z pátku na sobotu mi opětovně už po třetí v tomto měsíci lehla Eliška. Horečky. V sobotu přišel i maraton ve zvracení, takže jsme celej den strávily u sebe a koukaly na pohádky. 

Dnes už bylo Elišce dobře, z čehož měla ona sama radost, že se může už najíst, aniž by sebemenší sousto "vyhodila". Byla hladová, sluníčko moje. Já jsem byla ráda, že jí bylo lépe, jelikož jsem dnes měla v plánu vyrazit se synkem pryč. Už jsme to jednou odvolali, ale dnes to tedy vyšlo.

Martin bude mít ve středu 17 a jeho přáním bylo, vrátit se po letech do kavárny, kam jsme chodili, když jsem za ním jezdila do Ostravy do výchovného střediska. Je to čtyři roky nazpět. Martin má Aspergerův syndrom, se kterým se díky SVP v Ostravě naučil fungovat a vrátil se mi tak úplně jiný člověk. Člověk, který zvládne tuhle společnost. Kdysi jsem tady o tom na blogu psala a už se rozepisovat nechci. Jen o tom, že dnes jsme si jen já a on udělali den. Měli jsme čas jen na sebe. 

Kromě AM Kavárny v Ludgeřovicích jsme si zajeli nakoupit taky knihy do Luxoru a jelikož je pro nás Globus místem návštěvy na každém výletě, jeli jsme i tam.. pro to jejich úžasné pečivo :D Co naplat. Každý máme něco. Ne? :) 

Jak jsme se vrátili, zacvičila jsem si ještě Caroline, poslední trénink v tomto týdnu a tím je WEEK 2 kompletní!! Paráda. Mám ohromnou radost, že jsem se na to nevykašlala a prostě jsem si zacvičila, i když jsem byla z jízdy a ustavičného chození dost unavená. Vůbec! Mám teď pocit z dobře odvedené práce a zítra tak nebude žádný prostor pro výčitky :)

Mějte se prima, hezké Velikonoční pondělí zítra vám všem!

Kristina



Hlídací namachrovanej pes. Alita hlídala Elinku.


"Naše" kavárna v Ludgeřovicích u Ostravy =)




Trénink při západu slunce =)


Ludgeřovice, AM Kavárna

Žádné komentáře:

Okomentovat