IRON SERIES JOURNEY | Den 17

Dnes jsem nepředstavitelně unavená. Náročný den v práci. Dělili jsme rajon, na kterém chyběla kolegyně a to je vždycky zážitek. Nejde jen o nachozené kilometry navíc, ale taky o zátěž, která je s tím spojená. Tašky jsou těžší, nosíte je delší dobu a taky víc času strávíte na samotném depu přípravou, lítáním po depu a odpoledne účtováním (dnes 174 R - to chceš :D) 

No... kdo je doručovatel, tak asi nemusím popisovat =) Dnes to stálo za to. V práci jsem byla už po půl šesté a odcházela jsem před pátou, abych šla 3 km pěšky domů a ještě po cestě nakoupila. Přišla jsem domů, narvala do sebe pohankový bagel a jedny kakaové oplatky, protože jsem se už vyčerpáním vyloženě klepala. Jídlo, co jsem měla s sebou v práci nestačilo. To tělo prostě spaluje jak pec papír, když máte zápřah.

Ale kupodivu mne to všechno vyčerpání tak nějak naplňuje. Nevím. Možná jsem magor už =D. Možná je to moje přirozenost, končit den příjemně vyčerpaná. I přesto, že mám v nohách od rána asi 25 km (s batohem, po schodech, po kopcích, s taškami, s debilním počasím), tak jsem se dnes pustila do cvičení. Mohla jsem se na to vykašlat. Ale chtěla jsem mít zítra úplně totální volno, ať jsem dodřená radši v jeden den =D Než to nějak kouskovat! Navíc jsem se na dnešní trénink vážně těšila, jelikož se jely záda a hamstringy (Posterior Chain). A trénink se mi líbil a moc jsem si ho užila. 

Ozvu se zase v pátek. To bude moje oblíbené FULL BODY! =)

K.

PS: dnes má syn oficiálně narozeniny (17.) a taky se v tento den narodil Adolf Hitler =D Díky jeho narození to vím, protože mi v porodnici tenkrát řekli, že mám "hitlerčátko! :D 


Jsem přinesla domů na mlsání :D Ano, čokoláda by možná byla lepší a udělal stejnou službu. Proto je máme doma pořád, stačí otevřít špajz :D :D :D A tohle jsem dnes viděla poprvé. Jako karamel to má zajímavou chuť. Moc se mi líbí :)

A bude se vařit. A péct! Už mám vybráno! Jsem ráda, že jsem si zase Apetit předplatila :) Kdysi nebyl mým oblíbeným, dokonce jsem ho považovala za nejhorší časopis o jídle. Poslední roky je tomu ale jinak. Skok dopředu udělali obrovský :)

Žádné komentáře:

Okomentovat