IRON SERIES JOURNEY | Den 20

Vím, že jsem slibovala, že se ozvu v pátek, ale byla jsem tak unavená, že jsem odpoledne jen spala a odpočívala. Takže plánovaný páteční Full Body workout jsem přesunula na sobotu a vůbec nic se nestalo. Kromě toho, že jsem na něj měla mnohem více síly =) Moc se mi líbil. Full Body tréninky od Caroline patří mezi mé vůbec nejoblíbenější. 

Dnes jsme byli rovněž v obchodě s Jirkou (byli jsme tento víkend bez dětí - kromě syna, ten zůstává s námi pořád =)) a říkali jsme si, co si uvaříme. Nakonec padla volba, že koupíme pytel brambor a uděláme bramboráky. Tedy já je udělám =D A při tom všem dělání dostal synek chuť na šulánky s mákem a když už jsem vařila brambory na těsto, tak jsem si říkala, že si udělám pár piroh, protože jsem jen pár dní před tím měla na ně fakt velkou chuť :) 
Kupodivu to všechno šlo strašně rychle. Bramboráky jsem dělala jen malinké, máme to tak rádi, a rovnou na dvou pánvích. Ať to frčí =) A bramborové těsto už je pak taky raz dva a tentokrát se mi povedlo fakt skvělé!

Odpoledne jsem si po tréninku dělala proteinový milk shake, použila jsem mražený banán a jahody a vůbec se mi to teda nepodařilo rozmixovat =D Mrkněte na video. Jinak jsem měla protein s příchutí piňa colada a byl tedy výborný!

No a na závěr můj nový oblíbený nápoj. Voda, chia semínka, lžička limetkové šťávy a lžička medu. Vše smíchat a vypít. Na fotce jsem dala do pití ještě mražené jahody, ale to bylo jen pro jednou, jinak bez =) 

Zítra končíme třetí týden výzvy =)

Prima víkend!

Kristina




Žádné komentáře:

Okomentovat