IRON SERIES JOURNEY | Den 21

Dnes končíme třetí týden IRON série a to tréninkem na ramena. Člověk by nevěřil, jak i 3kg činky dokážou tak ztěžknout! A jako nestydím se za 3kg, protože Caroline po většinu tohoto tréninku měla v rukách "jen" 4 kg. Ale ty cviky a opakování!!!! Ty bláho. Pálelo to na těch správných místech =) 

Dnes jsem dělala na oběd opět ramen, ale tentokrát vyzkoušel i Jirka. Chtěl. Padlo to do něj jak do kontejneru. Myslela jsem si, tedy vlastně jsem věřila, že bude dělat ofuky, protože on jen tak něco nesní, ale doslova to do sebe naházel =D Což mi samozřejmě dělalo radost, že jo.. =D

Jinak jsem většinu dne strávila na gauči, koukali jsme na Premiere League s Jirkou, cpali se samými nesmysly a já ještě dospávala ztrátu přes týden. Venku krásně pršelo a v dálce hřmělo docela dlouho, tak jsme měli okna dokořán a bylo to strašně žúžo taková neděle =)

Ok. Dnešním dnem jsme v půlce! Mám z toho radost a jsem ohromně pyšná =) Ještě na počátku série jsem si říkala, že až tahle skončí, tak se vrhnu na další, ale chybí mi jóga. Možná udělám změnu a odcvičím sérii od Lesley. Už dlouho si dělám zálusk na Yoga Fix 90. Chtěla bych toho umět daleko víc než umím a teď díky Iron Series tedy zažívám pěknou brzdu =D Uvidím. Pokusím se to nějak nakombinovat. Určitě ale tohle docvičím, jak se má =)

Všem přeji úspěšný celý další týden!

Kristina

1 komentář: