Iron Series Journey | Den 35


Dnes končí 5. týden z Iron série a příští týden už je poslední. Jsem na sebe strašně pyšná. Jednak proto, že jsem to vydržela a neutnula to někde na cestě :) a taky proto, že moje tělo za těch 5 týdnů prošlo neskutečnými změnami. Nemluvím o změnách na váze, to je mi celkem jedno a řekla bych, že se v této oblasti vůbec nic nezměnila, že jsem "pořád stejná", ale nikdy jsem neměla tak vypracovaný zadeček, ramena a ruce celkově. Jsem si úplně jistá i tím, že kdybych byla v jídle pozornější, tak více vyniknout i svaly, na kterých tak těžce dřu :D Ale víte, jsem vlastně spokojená a co by měl spokojený člověk chtít měnit, že? Třeba to ještě přijde časem :) Nicméně cítím, že se mi za poslední týdny zrychlil dost metabolismus, protože co já sním a jak rychle spaluju, to je mazec!!! Hodnotím podle toho, kolik jídla sním a kdy začnu mít hlad. 


Jinak poprvé v životě jsem si udělala pár obědů dopředu, ať jím pořádný jídlo a ne blbiny narychlo nakoupené v sámošce, když mě popadne hlad! Jednak to nijak nepodporuje právě tu trnitou cestu, kterou jsem se dala a věřte, že s Caroline to je dost trnitý :D  A jednak takové nakupování blbin v obchodě přijde dost draho a to mě rozčiluje snad ještě víc. 

Takže můj první oběd připravený na tři dny byla rýže - znovu jsem po letech vytáhla rýžovar, kuřecí kousky s medovou omáčkou a brokolice. Benefity takové přípravy asi ocením až později. Ale zalíbilo se mi to strašně a vlastně jsem tu myšlenku nosila v hlavě hned několik dní a tento víkend brouzdala Pinterestem a načerpávala nápady. Nastal konečně ten správný čas se do toho pustit a prostě "uvidí se" :))

Mějte se skvěle, krásný Den matek všem maminkám =) 

Workout 25, Week 5 FINISHED!!!

Kristina



Žádné komentáře:

Okomentovat