10 Week Body | Week 5

10 WEEK BODY je moje osobní výzva, ve které chci sama sobě dokázat, co jsem schopna udělat se svým tělem za deset týdnů. Najdete zde poznámky k celému průběhu a to pouze stručně - základní informace, postřehy, data, fotky z mé cesty, změny po týdnech. 


TRÉNOVÁNÍ
Pokračuji se sérií tréninků z programu Fuel od Caroline Girvan. Vzhledem k teplotám je tento týden opravdu brutální. Leje ze mě po každém tréninku jak z vola. Myslela jsem, že program IRON nemůže nic předčít, ale normálně si přeju, aby tahle brutalita měla pokračování. Tak uvidíme.

STRAVA
Tento týden byl první týden, kdy jsem přestala počítat kalorie a přestala zaznamenávat, co jím. Chtěla jsem se od toho odpoutat a zkusit to sama, protože jsem si za 4 týdny docela přesně osvojila, co kdy jíst. Ono to zas tak těžké není. Je to jednoduchá matematika. Jím v podstatě stále to stejné dokola. 

Moje strava tento týden obsahovala ve většině tohle:

Ke snídani: Low Carb kaše - mandle, kokos, nebo kakao s borůvkou nebo žitný rohlík se žervé a šunkou (2 ks)
Dopolední svačina: řešila jsem v podstatě neustále proteinovou tyčinkou. Tento týden jsem nebyla pěšák, ale řídila jsem, tak mi to i vyhovovalo. Pokud jsem ráno nestihla kus pečiva, dávala jsem si jej jako svačinu i s tyčinkou.
K obědu: dávala jsem si hlavně proteinový bílý řecký jogurt, ovoce, ořechy, erythritol na doslazení, někdy i kousek ovoce navíc. Nebo jsem jedla kukuřičné chlebíčky, ty kulaté, miluji s mořskou solí :)
Odpolední svačina: tento týden jsem moc neřešila odpolední svačiny, většinou ovoce, mandle, šunka, prostě něco málo, abych překlenula dobu do večeře :) Co bylo po ruce, to jsem si dala, žádná příprava jídla.
Večeře: zeleninový salát s vejcem/masem a zálivkou, nebo protein s mlékem a banánem. 
Svačina na noc: pokud jsem šla spát pozdě, dala jsem si kousek jablka. Nebylo to denně, ale dvakrát třikrát se tak stalo.


* * *


Den 29 (sobota)
Trénink: regenerace

Fotka kaše. Strašně záživná, že? :D Měla jsem ji s čokoládou od Milky. Tralala. 



Den 30 (neděle)
Trénink: 30 min Dumbbells & Burpees

Den 31 (pondělí)
Trénink: 30 minut Quad Focused Supersets

Den 32 (Úterý)
Trénink: 30 minut Upperbody Giant Sets

Den 33 (Středa)
Trénink: 30 minut Glutes & Hamstring Circuits

Den 34 (Čtvrtek)
Trénink: regenerace

Den 35 (Pátek)
Trénink: 30 minut Full Body Complex



Výsledky po pěti týdnech: 
-0,8 kg (váha) | celkem: 3,9 kg

Více fotografií z tohoto týdne nemám. Neměla jsem moc nutkání a náladu všechno fotit, protože jsem jedla pořád to samé dokola, viz popisek výše. Každopádně váha oproti minulému týdnu šla dolů téměř o kilo. Neměřila jsem se. Byla jsem shnilá jak veš :D Další týden to zcela určitě napravím.

Krásný a úspěšný následující týden vám všem přeji.

Kristina

Žádné komentáře:

Okomentovat