MEMORIES | Červen 2022




Nebyl tento měsíc příliš krátký? Byl a už není. Utíká to závratným tempem. A já tomu tempu nestačím :) Děvčátko mi roste před očima, zase se vytáhla a na podzim budu muset obměnit šatník. Syn už neroste - naštěstí, ale už vím, že mě čeká nákup nového batohu do školy. Ostatně ani Eliška už nechce aktovku. Chce batoh, aby vypadala jako velká holka. A nový pouzdro. Už i z těch jednorožců jsme vyrostly :) Jeeejeej.... asi se mi bude těch 5 tisíc hodit nakonec :D Což? 




Měli jsme krásný výhled na tuhle krásu. Bydlíme v sedmičce, takže máme celé město jako na dlani. Ze západu od Jeseníků se blížily mohutné mraky zbarvené do fialovo-hněda.... No a jelikož svítilo sluníčko, bylo jasné, že na druhé straně bude během chvíle duha... Jenže ono tam byly za chvíli dvě a poprvé v životě jsme viděli oba konce duhy :) Nádhera :)





Uprostřed města malá louka vlčích máků :)


Moje nejoblíbenější kaše. Naprosto vedou ty Low Carb, pak hned v těsném závěsu Klíčená pohanková a pak prostě všechny .D 


Moje tabule  - jsou na ní moje cíle. Zleva moje výzva 10 Week Body, Fuel program od Caroline a Epic Heat, který budu cvičit hned, jakmile skončí Fuel :)





Sportovní podprsenku Reebok i Adidas mám za pár korunek z Vinted. Boží objem. Jako takhle. Věděla jsem o Vinted už dávno. ale až teď jsem to hctěla trochu prozkoumat a hrozně se mi líbil ten koncept. No a samozřejmě první, co putovalo domů, byly tři sportovní podprdy :D

Níže je Under Armour, moje asi nejoblíbenější značka vůbec. Na kterou vůbec nemám :D Ale právě na Vinted ji jedna paní z Polska prodávala asi kolem 200 Kč. Což je u této značky v podstatě zadarmo!!!

Jsem happy girl. Yo!




V Opavě v Bredě před billboardem. Moc na to chtěla jít. Poslední školní den se jí to splnilo :)








Odkazy:

Tracklist:
Barbara - Hrál na trúbku
Alexandra Burke - All Night Long
Take That & Party (Album)
Tove Lo - True Disaster
Bros - Never Love Again
Agnes - One Last Time
Dua Lipa - Swan Song
Celine Dion - Let's Talk Aboit Love (Album)
Mandy Smith - Positive Reaction
Ledger - My Arms
X-Perience - A Neverending Dream (555 Version)


1 komentář: