10 Week Body | Week 10 Before & After


10 WEEK BODY je moje osobní výzva, ve které chci sama sobě dokázat, co jsem schopna udělat se svým tělem za deset týdnů. Najdete zde poznámky k celému průběhu a to pouze stručně - základní informace, postřehy, data, fotky z mé cesty, změny po týdnech. 

POSLEDNÍ TÝDEN

Často máte pocit, že se nic neděje. Že se nehnete z místa. Nebo možná jen velmi pozvolna. I lidé vás každý den vidí a stejně jako vy, ani oni těch změn moc nezaznamenají. Jste jim i sobě neustále na očích a tak je jasné, že vás občas napadne, že to byl blbej nápad ten váš cíl, ta vaše výzva. A proto je naprosto důležité udělat si první den poznámky o tom, s čím vlastně začínáte. Pořídit důkaz. Vyfotit se. Protože když se pak mrknete zpátky v čase, vždycky tu změnu uvidíte. Třeba v tom, že vám za 10 týdnů porostly vlasy =D  A krom toho taky máte:

-5.3 kg
-6 cm přes bříško
-9 cm přes zadek
-6 cm přes stehna
-2.5 cm přes lýtka



Tohle jsou jen fotky změny. Nejde vidět to, co vidím já, když se nakrucuji před zrcadlem a dělám hloubkovou kontrolu svalové definice =D (To musíš, protože tě to prostě začne fascinovat!) S Caroline se mi brutálně změnil zadek (ten úbytek v cm mluví za vše), břicho a ruce!!! Trošku mě sejří ta operována kýla pod pupíkem, protože to místo bude už navždy "vypouklé". Ale tak co už. Jsem ráda, že vůbec můžu břicho posilovat, protože to hoooodně dlouho vůbec nešlo a vypadalo to, že už nikdy neudělám most a nikdy se neprotáhnu. A ono jo :-)

Teď regenerace. Minimálně týden, předpoklad je ale 10-14 dní. Jela jsem na drc. Jindy bych si dala pauzu, teď kvůli výzvě jsem jela. 5x týdně trénink s Caroline. 

Strava? Bez kontroly by to nešlo. Do půlky to bylo snadné, pak krize... Pak mi to bylo jedno. A právě v ten moment, kdy jsem se uvolnila a poddala se tomu, mi to v hlavě zase přecvaklo a šlo to ukázkově. Když to člověk přijme, nejen v týhle cestě, ale v jakékoli, pak mu to ani nepřijde jako chyba nebo že by si měl cokoli vyčítat. Poslední týden byl nejdůležitější a taky nejsnadnější.

Tak a to je asi vše. Dnes jsem měla k obědu smažený camembert a bramborovou kaši, povidlový koláč hned poté a žvýkačkové lízátko =) A nebylo mi to ani trošku líto! Těšila jsem se na to!


* * *


Den 64 (sobota)
Trénink: regenerace



Den 65 (neděle)
Trénink: 30 min FEROCIOUS Full Body Pyramid Timed Training | EPIC Heat - Day 34


Dnes jsem měla svátek a tak jsem si upekla tuhle galetku plnou borůvek. Měla jsem chuť na nějaký koláč a tohle se mi zdálo nejdůstojnější =D Bylo to skvělé. 

Den 66 (pondělí)
Trénink: 30 min PUMPED Shoulder Workout with Dumbbells | EPIC Heat - Day 36

Den 67 (Úterý)
Trénink: 20 min Dumbbell Leg Workout at Home - Squats, RDLs

Den 68 (Středa)
Trénink: 20 minut SWEATY Dumbbell Cardio Workout - Full Body at Home

Den 69 (Čtvrtek)
Trénink: 20 min Dumbbell Full Body Workout | Strength + Cardio


Když tě dcera vyfotí po tréninku s Caroline =D Holka už byla u strečinku. já jsem čekala, až se tep krapet uklidní =D

Den 70 (Pátek)
Trénink: 30 Min NOTORIOUS No Repeat Full Body HIIT Workout | EPIC Heat - Day 35


10 týdnů mé výzvy skončilo dnešním 30 minutovým HIIT tréninkem a zítra je zde zúčtování. Nebylo to snadné. Obzvláště od druhé poloviny jsem si dost klepala na čelo, proč jsem tohle vůbec podstoupila =) I přes pár momentů, kdy jsem v jídle polevila právě v druhé polovině, tréninky jsem odjela na 100%. Největším drilem v jídle jsem prošla v posledním desátém týdnu. Těší mě ze všeho nejvíc to, co nemohu ukázat... Co nelze. Ta vnitřní síla. Ten vnitřní požitek. To, co mi to dalo. Jsem na sebe TAK KUREVSKY PYŠNÁ, že už to nikdy neudělám =D a když jo, tak rozhodně kratší dobu, protože jsem jela fyzicky opravdu na drc. Bez pauzy. Bez pauzy ještě několik týdnů před výzvou. Mám strašnou radost, že je konec. =) V dobrém i zlém! 

Mějte se krásně a děkuji všem za to, že jste mne po dobu mé vlastní výzvy sledovali a četli.

Kristina =)

Žádné komentáře:

Okomentovat