10 Week Body | Week 9

10 WEEK BODY je moje osobní výzva, ve které chci sama sobě dokázat, co jsem schopna udělat se svým tělem za deset týdnů. Najdete zde poznámky k celému průběhu a to pouze stručně - základní informace, postřehy, data, fotky z mé cesty, změny po týdnech. 


PŘEDPOSLEDNÍ TÝDEN

Musím vám něco říct. Měla jsem ohromné vize. Ohromné. A je naprosto ulevující si přiznat, že jsem na nějaké změny prostě neměla morálku. Nebo řekněme dlouhodobou disciplínu. Jakože bikini fitness? Vážně? =D 

To přiznání je strašně ulevující =) Není vůbec špatně si přiznat, že jsem si vytyčila cíl, zkusila to a zvládla to tak na 60%. Já vím, že ještě není konec, ale vím už vcelku jasně, jak to dopadne. 

STRAVA

Chtěla jsem poslední týdny jet low-carb, ať je ta veškerá práce někde vidět, ale hned první den jsem pochopila, že se nic takového dít nebude =D A už vůbec to není možné v těch vedrech, které teď panují. Ty kaše teď po ránu prostě ne-e. Dlouho jsem neměla ani protein, protože na to prostě nemám ani pomyšlení. Baví mě jen pečivo, saláty a zmrzliny!!!!! Opravdu hodně zmrzliny a jsem si jistá, že to chápete. Že si taky teď bez něčeho ledovýho nedokážete vůbec představit den. Takže nanuky a zmrzliny někdy i večeřím. Někdy svačím, někdy obědvám a seru na to =D 

CVIČENÍ

Možná bych už s výzvou měla praštit, ale já to ještě pořád jako výzvu beru, protože primárním cílem bylo, zkusit si za 10 týdnů dokázat, co jsem schopná zvládnout. A pokud je součástí výzvy i tohle období náročné pro tělo, nechť to tak je. Vůbec si nemyslím, že bych to jakože vůbec nezvládla. To vůbec ne. Cvičím pořád pravidelně 5x týdně a ty změny na těle jsou naprosto brutální =) Vážně jsem na sebe za toto pyšná. Cvičení jsem zvládla na 100%. Jídlo zhruba na 60%. Poslední týden jsem si dávala pozor na množství, ale někdy taky vůbec. Někdy jsem se tomu zcela poddala, jindy jsem zabojovala. 

CELKOVÝ VJEM

A víte co? Opravdu po těch 9 týdnech vypadám líp než třeba po pěti, kdy jsem to měla ještě všechno pod kontrolou. Možná jsem ze sebe měla větší radost, že jsem si pro ten výsledek šla bez chybičky, ale stalo se zhruba to, že jsem díky rychlému zhubnutí tak trochu "vyschla". Nemám pro to lepší výraz =D Změny byly rychle znát, o tom žádná. Ale ta kůže na mnoha místech, na kterých mi záleželo, byla trošku "seschlá" a "povislá". Přestože jsem byla hubenější po 5 týdnech než teď po 9, vypadám určitě lépe nyní, jelikož se ta místa zase zpátky zaoblila. Chápeš, že to vůbec píšu? Ono to tomu tělu fakticky jen prospělo. Na pohled určitě. Ačkoli bych teď naměřila a navážila trošku víc, než když jsem byla v polovině. 

Tady by se naprosto hodilo jedno motto, které jsem onehdy viděla a říkala si, že přesně to se mi stalo. Že jsem to já teď. Přestala jsem na to tlačit, cvičím, jím tak, abych byla hlavně šťastná a naprosto jsem se tomu všemu poddala a rozhodla se důvěřovat tomu, že to bude prostě ve finále dobrý! Musí být =) Jiná rovnice neexistuje!



* * *


Den 57 (sobota)
Trénink: regenerace

Dnes jsem se ještě snažila tu kaši do sebe nějak nacpat. Byla jsem líná si ráno cokoli připravovat, tak jsem ten pytlík zalila vodou. Ani jsem to nedojedla, jelikož to zkrátka nešlo. Horko a tak trochu už averze na "kašičky".




Den 58 (neděle)
Trénink: regenerace

 


Upekla jsem si první buchtu v mé nové kuchyni. To se prostě musí =D Udělala jsem jen malý plech, jedli jsme jen já a muž. Děti ovocné nejí. 

Moje oblíbené saláty... na ty nedám nikdy dopustit. Kombinace slaniny, mrkve, kukuřice, brokolice, sýru a majonézy.... =)


Den 59 (pondělí)
Trénink: 30 min HIGH-POWERED HIIT - Superset Full Body Workout | EPIC Heat - Day 30

Den 60 (Úterý)
Trénink: 30 minut TORCHED Lower Body Workout - Legs & Glutes | EPIC Heat - Day 31

Den 61 (Středa)
Trénink: regenerace

Den 62 (Čtvrtek)
Trénink: 30 min GIANT KILLER Upper Body Workout - Arms, Chest, Back, Shoulders | EPIC Heat - Day 32

Den 63 (Pátek)
Trénink: 30 Min DROP IT LOW Leg Day - Compound Leg Workout | EPIC Heat - Day 33


Naprosto brutální trénink. Během cvičení mi vypovídaly svaly. Na konci jsem byla kompletně mokrá... 


ZÁVĚREM

Nevážila jsem se, ani jsem se neměřila. Necháme si to na finále =)

Mějte se krásně. 

Kristina

Žádné komentáře:

Okomentovat