Rekonstrukce panelákové kuchyně


















Lino a pracovní deska OBI
Lednice HISENSE
Digestoř KLARSTEIN
Kuchyňská linka NÁBYTEK NAPOLI
Dózy do kuchyně ORION
Regál do komory SIGNAL-NÁBYTEK
Baterie a dřez DOBRÉ SNY



Odpovědi na vaše možné dotazy:

  • Horní skříňky v plánu nebyly již od počátku.
  • Chtěla jsem hned ze startu kuchyni do L a mít zazděný jeden ze vchodů do kuchyně. Dlouho jsem musela o tohle bojovat. Nakonec muž sám uznal, že se tím v kuchyni dost vyřeší a zvětší prostor.
  • Špajzku jsem chtěla původně zachovat, ale v podstatě za chodu jsem poprosila o vybourání. Nechali jsme jen dělící příčku, která se nám tam nakonec líbila, protože onu "komoru" jakože oddělila. Důvodem bylo taky to, že oprava špajzky by byla časová drbačka a finančně by nás vyšla stejně, jako zakoupení nového regálu, ne-li víc. Muž byl sám v úžasu, když viděl, jak hezké místo vzniklo. 
  • Obsah horních skříněk jsem od počátku měla vypočítaný, že se vleze dolů. Talíře, hrnečky, sklenice, misky - to všechno máme po ruce ve skříňkách nebo šuplíkách.
  • Kuchyni jsem si sestavovala sama podle vlastních potřeb. Nábytek Natali pro to nabízí různorodost v nabídce, že si každý může vybrat. Na fotce to není vidět, ale vzadu za lednicí je rohová skříň, která pojmula téměř všechny hrnce a různé nádoby a formy na pečení. Za lednicí je schovaná mikrovlnka, Nespresso kávovar, toustovač a různé omáčky. Záměrně jsme tyto věci chtěli "schovat", abych měla co nejvíce místa na pracovní desce kolem sporáku.
  • Za pracovní desku přijde ještě obklad v dekoru bílá cihla. Zatím jsme ale neměli štěstí na takový, co by se nám líbil.  A pokud se nám líbil, byl ze sádry =)
  • V plánu je také jídelní stůl ze stejné desky jako je deska pracovní. Ještě ale zvažujeme varianty celkového provedení. Nechceme nic uspěchat. I kuchyni jsme plánovali několik měsíců, dokud jsme neměli finální verzi na papíře a přesnou představu. Ono to vždycky všechno ukáže až čas, co je dobře a co bude na prd. Několikrát jsme jeli i jen tak do různých obchodů podívat se na různý věci, abychom získali představu, co jak vypadá a co by bylo super. U několika věcí jsme díky tomu pár návrhů úplně zavrhli. 

Žádné komentáře:

Okomentovat