MEMORIES | Září 2022




Září prosvištělo, ani nevím jak. Děti mají za sebou měsíc školy a já první měsíc jako balíkový doručovatel. Změnila jsem post. V práci jsem cítila existenční potřebu změnit zaměření své práce, takže teď jezdím dodávkou a rozvážím lidem balíky. Mám svůj vlastní rajon. Což je u mne dost zvláštní, protože doposud jsem neměla žádný. Pracovala jsem jako střídač a navyknout si na to, že už nejsem nikde "na návštěvě", ale "doma", je úplně nové. Můj rajon je také dost náročný. Horské oblasti, kde to obzvláště v zimě bude velmi zajímavé. Vynahrazují mi to ale skvělí lidé, které jsem mohla za ten měsíc poznat. Mnoho z nich je vyloženě fantastických a hrozně brzy jsme si na sebe zvykli. Někteří mne poznávají i zde z blogu =) Takže pokud tohle čtete, zdravím vás =)

Mám za sebou už i promáčklinu na autě a taky chybějící peníze. Podobný křest proběhne úplně u všech =D Já nejsem výjimkou. Ale mám to za sebou a samozřejmě si od té doby dávám pozor a jsem víc obezřetnější. Učím se hlavně s autem, které už dostalo i jméno, protože spolu musíme vycházet =) 

Eliška tento měsíc na první podzimní den oslavila své 9. narozeniny. Nechtěla dárky, ale oslavu. Tak jsem to zařídila a pozvali jsme pár jejích kamarádek. Dárky měla samozřejmě taky. To bych nepřenesla přes srdce nic ji nedát =)

Mrkla jsem na pár filmů, některé jsem viděla opakovaně, ale třeba Proxima byla premiéra a nikdy, opravdu nikdy jsem u žádného jiného filmu tak nebulela. Nestačily mi kapesníky. Asi se nejvíce dotkne mamin, co mají malé děti. Naprosto mne ten film rozsekal a přála jsem si krapet jiný konec. Ale co už. To, že film režírovala žena, jde na snímku velmi cítit. 

A jelikož je jeden z nejchladnějších měsíců září za posledních deset let, tak vám přeji pevné zdraví a vařte spoustu čaje a neprochladněte. Zabalte se do deky, koukejte na filmy a odpočívejte, co to dá.

Vaše Kris.


I když to nejde poznat, dort jsem dělala ála Harlekýn. Perfektní naprosto =)





Nepípala a tak jsem to o plot promáčkla =D 



Ještě z kraje září jsme se šly podívat na město | domov z kopce.


Harrachov =D



Moje kráska.



Po náročné šichtě pořádná odměna.


Pokaždé, když TOHLE přede mnou jede, si vzpomenu na Nezvratný osud =D








Už jsme si přinesli trošku toho podzimu i k nám domů.




Tracklist:
DJ Bobo - I Feel It
Snake City - My Exes
Harry Styles - Sign of the Times
Taylor Swift - Out of the Woods
Sonic Dream Collective - Oh Baby All

Přečetla jsem:
Nad propastí | Mária Havranová 
Sedm dopisů z lásky | Sinéad Moriarty 

Viděla jsem:
Proxima 
Peklo 
96 hodin: Zúčtování 
Lhář, lhář 
Podivuhodný příběh Robina Hooda
Přes prsty 


1 komentář:

  1. Měla jsi moc hezké září a musím pochválit tvojí knihovnu. I do té bublaniny bych se hned zakousla! :D :)

    OdpovědětVymazat