1 | 365 | Znovu a zase blbě

Krásný první den v roce 2023 všem přeji. M

Pamatujete si ještě na dobu, kdy chtěl každý blogovat? Kdy se psaly články o stošest a kdy jsme si navzájem ty příspěvky navštěvovali a komentovali a četli? Moje láska k blogování ani po deseti letech nevyprchala a moje neustálé hledání těch, kteří na blogerské síti "přežili" stále přetrvává. Ano. Stále jsou tací, kteří tu jsou a kteří svět blogerů neopustili. Miluji blogy. Listovat si v nich. Koukat se do historie. Brouzdat a kochat se. Má to své kouzlo. Nacházím v tom relax a uklidnění. 

A teď k mému prvnímu dni v roce...

Můj první den v roce byl hodně pohodový a odpočinkový. Vlastně si ani nepamatuji, kdy naposledy jsem zažila tak easy den, jako dnes. Tedy až na to ráno :-D Usnula jsem asi v jednu ráno s Eliškou po boku. O půl osmé jsem se probudila, dala si snídani (chlebíčky, tvarohovou buchtu a mangový džus), při snídani jsem si povídala s Jirkou a zase jsem zbytečně vyhrotila situaci, protože jsem idiot (čímž jsem porušila svůj příslib, že než něco řeknu, tak se dvakrát nadechnu). Takže jsem šla s blbým pocitem znovu do postele a probudila se až o půl jedné odpoledne :-D Myslela jsem, že špatně vidím na ten čas na mobilu, ale nekecal. Bylo fakt po obědě. Takže jsem vstala, ustlala, dala hned prádlo do pračky, přišla do pokoje, popřála všem opět dobré ráno, šla si dát druhou snídani a zkusila ten den znovu a jinak :-D 

Tak tedy, nechť je rok 2023 pro vás všechny pohodový a plný zdraví a štěstí a dobré nálady!

Kristina



4 komentáře:

  1. Ano pamatam. Boli roky, ked som bola schopná publikovat článok den za dnom... a na blogu mi vzniklo okolo 200 článkov ročne. Teraz? Som rada, ked dám 1 mesačne a minulý rok to bolo 35 článkov za celý rok. Bohužial práca, rodina, domácnost a iné koničky majú prednost a blog je až kdesi na poslednej priečke, ked mi zvýši čas, napriek tomu, že ho milujem, že milujem pisat, fotit a všetko okolo toho. Ale je to zábava a na zábavu je čas kedy? - až ked je všetko ostatné porobené. Ale snád tento rok to dám lepšie, síce 365 dni každý den nie som schopna publikovat... ale viac ako 35 článkov za rok by som mohla dat.
    Všetko dobre do nového roku!

    OdpovědětVymazat
  2. I remember the days of blogging when it was more like that. Always enjoyed it. Glad you had a relaxing first day of the year. Sometimes we all need a morning do-over and definitely a second breakfast (breakfast is my favorite). Happy New Year!

    OdpovědětVymazat
  3. I love blogging too, and have been at it since 2006. I don't like how commercialized blogging has become, and it's sad that Instagram has also taken so much blogging away. It's one of the reasons I really wanted to start the Blog 365. Glad you're joining in :)

    OdpovědětVymazat
  4. Happy New Year to you and your family. Health, love and smiles!

    OdpovědětVymazat