Moje tělo: online koučink - Den 15 (Co a kdy jíst před cvičením?)


Milé holky, máme zde další meziměření, dny utíkají hrozným tempem a už máme za sebou dva týdny :) Prakticky jsme dnešním dnem v polovině a tak mne zajímá, jak se vám dařilo v tomto uplynulém týdnu. Pochlubte se svými změnami :) A hlavně si je poznačte do svého zápisníčku :)

Natáčela jsem, bohužel, velmi pozdě večer, takže od toho vypadá kvalita videa. Tak mi to snad prominete, na kvalitě informace to ale neubírá :D Otázku co jíst před cvičením jsem kdysi velmi řešila, načež jsem postupně přicházela na to, že není zase až tak třeba při domácím cvičení brát do puntíku stejně, jako kdybych chodila makat několik hodin týdně do fitka. Naopak, že ty přístupy jsou k jídle od A do Z trošku odlišné. Což je i logické. Čili, pokud se trápíte tím, že nejíte předpisově tak, jak se mnohdy radí, věřte mi, že dost pravděpodobně i tak budete mít se svým cvičením a hubnutím úspěch. Až budete sami chtít jiný přístup, a budete-li se na to cítit, směle do toho.


A dnes mám pro vás jeden krásný citát. Není můj, měla jsem jej uložený v mobilu a skutečně nevím, kdo je jeho autorem. Tak pokud se najde, ráda zmíním :) Líbil se mi proto, že mluví často za vše. Nechť je tento citát váš motivační citát pro další týden vašich bojů :)


***
¨
Držím palce a rozhodně mi napište, jak se vám daří :)

4 komentáře:

  1. Ahoj Kristy, míry šly zase dolů, hlavně další 1,5 cm na stehně, jsem hrozně šťastná...ani tomu nemůžu uvěřit :-) Jak pravdivý ten citát ;-) Děkuji za vše! Krásný den.

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji, za info. Někam se ztratilo, ale už je to v pořádku :)

      Vymazat
    2. Tak já i tento týden "odolala" a nevážím ani neměřím se. Mám v sobě pocit, že je všechno v pořádku, cvičím, jím dobře a zdravě a nechci si ten pocit zkazit pohledem na váhu, když by to nebylo zrovna tak, jak očekávám. Ale opět jsem měla úspěšný týden. Cvičím 30 days shred Level 2, už 5. den a stále se nemůžu popadnout dech, náročné opravdu, aspoň pro mě tedy, nohy trpí. Ale tak jim třeba :). Jinak jsem tento tyldeb už podruhé musela uvařit kešu kuře, mňam. Taky jsem zkusila ty banánové palačinky, zrovna dnes a za nedlouho ořijde na řadu brokolicový salát...všechno mi to moc chutná a dělá mi to radost. Hodně mi pomáhá i FB stránka, kde čerpám další rady a zkušenosti.

      Vymazat