Moje tělo: online koučink - den 7 (Se mnou v kuchyni.)


Moji nejmilejší, dnes jsem se rozhodla udělat takovou malinkou výjimku a vezmu vás k sobě do
kuchyně. V závěru videa si nevšímejte té haldy nádobí, vsadím se, že to u vás po vaření oběda pro
rodinu nevypadá jinak :D Já prostě využila chvilky, kdy se maličká koukala na pohádky a šla točit
a také něco do kuchyně připravit a chtěla jsem vás mít u toho. Takže dnes malý oddych, už jen
proto, že je to sedmý den v týdnu a tak nějak se sluší, že bychom mohli zvolnit.


Zítra vás všechny čeká první meziměření, jsem na vás zvědavá. Hlavně bych vás chtěla už teď upozornit na to, ať nemáte vysoká očekávání. Když centimetry budou mizet nebo stát, je to dobře... obojí nám říká, že neděláte nic pro to, abyste přibrali :) Samozřejmě, že pokud teď máte své dny holky, ty míry budou trošku zkreslené, ženy v tomto období nabírají vodu a celkově jsme takové "větší", aniž by za to mohl tuk. Může za to voda. Takže pokud teď momentálně máte své dny,
zvažte, zda se neměřit až po skončení menstruace. :)

Mějte dnes krásný a úspěšný den! Mrkněte na video, třeba se vám takový malý tip do jídelníčku
bude hodit. Doufám, že máte rádi rýži stejně tak moc, jako já :)






Tip do jídelníčku:

Věřím, že často řešíte, co na svačinku. Většinou nemáme problém s hlavními jídly, ale co furt vymýšlet ke svačině, že? Věřte, že se skvěle hodí tyto dvě potraviny. Rajčátka a Mozzarella Light. Skvělá a ideální kombinace a nestojí moc :)


Mantra pro dnešní den:

Vím, že to jde občas velmi obtížně, ale pokud můžete, obklopujte se pouze lidmi, kteří mají na vás pozitivní vliv. Kteří vás dokážou povzbudit, pochválit, to vše sami od sebe. Jen proto, že to někdo nedokáže, že si není vědom vaší ceny a hodnoty na tomto světě, neznamená, že se tak musíte dívat sami na sebe i vy. Věřím ve vás. Vím, jak bolí neuznání a ponížení. Člověk má pocit méněcennosti a chodí pak s hlavou sklopenou. Pochybuje o sobě. Věřte, že lidé, co se k vám takto chovají, mají za cíl jediné, stáhnout vás na svoji úroveň. Nedovolte jim to. Noste hlavu zdviženou jako královny. Královny hlavu nesklápí. Proč? No protože by jim spadla korunka :) 



5 komentářů:

  1. Krásnou mrazivou sobotu Kristinko přeji,celkem my ty dva dny co jsem nepsala chyběly, mám pak pocit, že my to jde jednodušeji přes celý den dodržovat :-), ve čtvrtek jsem měla nějakou naštěstí lehčí střevní virozu a včera skoro celý den mimo domov. Potřebovala bych poradit, jak to udělat když se stane že i když to neplánuji jsem skoro celý den pryč a nestíhám se najíst, většinou ani nemám potřebu nebo hlad, co pak večer doma, protože jakmile jsem doma v klidu tak to té hlavě a tělu dojde a chce baštu, jak nahonit zdravě kalorie? Včera jsem si udělala přírodní plátky z kýty myslím vepřové s rustik bagetkou, kterou jsem v toustovači opekla na sucho a kefírové mléko to teda čoko, jiné max. ještě jahodu nevypiju. Jen nevím protože jsem pouze snídala jestli jsem měla ještě něco přidát, nebo to nehrotit a pomalu to lehce třeba navýšit na druhý den. Stává se my to tak jednou za dva týdny, že nestíhám a opravdu většinou nečekaně, musím někam odjed, pak se ještě stavím tam a tam a najednou den pryč a je to, dost často si nedám i z toho důvodu, že než něco nezdravého tak raději nic no a doma předem si sebou nachystat nestíhám protože vetšinou semnou jezdí obě nejmladší děti- malá necelé tři roky a malej tři měsíce takže chystám pro ně rychle oblíknout a pod. bývá to dost :-) :-) :-) ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, já bych to moc nehrotila, pokud je takový den výjimečný. Nicméně, je mi jasný, že ta příprava jídla je sci-fi s dětmi :) ale zkus mít pro takové případy doma třeba stranou jen tak něco do ruky, třeba proteinovou tyčinku, oříšky v krabičce apod. Nesahej na to, jen to měj připravené, dej do tašky a třeba ty oříšky ti dají jak kvalitní tuky, tak i bílkoviny, zaženou hlad a dodají dost energie. Uzobávej pak přes den, kdykoli si vzpomeneš. Já to mám také takto, mám takovej sáček poslední záchrany :D pak k tomu popadnu jen jablko nebo jiné ovoce a hotovka. :) Prima den !

      Vymazat
  2. Salát vypadá zvláštně, ale třeba na něj taky někdy dojde. Já mám problém jíst slané věci se sladkými. Jakože rýže je pro mne slané jídlo, i když se neosolí. Nebo kuř.plátek s broskví, nechápu. Hawai pizza je maximum, co dokážu sníst. Ale láká mne zkoušet nové věci. Dnes si budu na zítřek připravovat ten nápoj se zázvorem a taky se chystám na kešu kuře, už jsem si koupila oříšky. Jo a málem bych zapomněla,že mám v šuplíku i chia, taky pro mne novinka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ono je to skutečně zvláštní kombinace, ale já zase tady těm kontrastům holduji :) Takže tu chuť přijmout je pro mne snadné. Ale kešu kuře ti bude chutnat :)

      Vymazat
  3. Ahoj Kristinko,řekla bys nám něco i o stravování na nočních směnách. Děkuji Jana

    OdpovědětVymazat