Borůvkovo-banánový koláč
Autorka blogu

Miluji pohodu, klid, ticho, svůj koutek, čas pro sebe, hygge, knihy, psy, jaro a podzim, život v horách. Věčně nestíhám číst, cvičit jógu, shlédnout film, nalakovat si nehty nebo se jít někam provětrat ven a přijít na jiné myšlenky. Jsem ta, co potřebuje hudbu do uší, tanec sama v pokoji, vaření, pečení a následně i jedlíky kolem sebe, co to všechno zkonzumují. Jsem ta, co potřebuje všechno krásné vyfotit, protože kreslit neumí. Jsem ta, co nemá trpělivost a všechno chce mít hned. Naštěstí jsem už dorostla do věku, kdy je mi spousta věcí jedno a tak mě toho už moc v životě netrápí. S hlupáky neargumentuji, drzouny ignoruji, šikovnost, píli a hezkou povahu umím ohodnotit. Jsem schopná neznámé ženě v obchodě pochválit její šaty nebo účes. Dobrých slov není nikdy dost. Dělá mi radost další spousta věcí, ale na prvním místě je vždy moje rodina. Jsou mojí oporou a důvodem, proč dýchám! Jsou mi vším.
Populární za poslední měsíc
-
Inspirovala jsem se starším vydáním časopisu F.O.O.D, kde recept na pomazánku byl. Pomazánka je lehká, přesto sytá. Ideální na čerstvé pečiv...
-
Ačkoli jsem zastánce čistého stravování, je jedno období v roce, kdy jdou veškeré mé návyky stranou. Patří zde právě advent a příprava ...
-
Vždy, když mne někdo pochválí, že jsem něco pěkného uháčkovala, řeknu, že na tom není nic složitého a zvládne to každý. A téměř nikdo mi ...
-
Víte, jak to bývá. Každý recept na perníčky slibuje, že to jsou ty nejlepší medové perníčky na světě, že jsou hned měkké, s těstem se skv...
-
Chtěla jsem vzít Elišku původně jen na pískové a dřevěné sochy, které jsou každoročně k vidění na kopcích sjezdovky, nakonec jsem zvolila ně...
-
Pamatujete si ještě na cuketový chlebíček , na který jsem vás zhruba dva týdny nazpět lákala? Tak tentokrát jsem improvizovala se stejným...
-
Tohle musím napsat ihned: lepší makovec jsem nikdy v životě nejedla. Přestože jsem měla roky svůj oblíbený, ke kterému jsem se vracela a v...
-
Poslední srpnový den. Naposledy. S mojí holkou. Vláčkem s dětmi do Opavy. Samozřejmě, že zrovna ten den lilo jak blázen a všechny ostatní...
Pravidelní čtenáři
Archiv blogu
-
▼
2015
(90)
-
▼
července
(12)
- Tvarohový koláč (tvarožník)
- MEMORIES | Červenec 2015
- Kuřecí salát s hroznovým vínem a pekanovými oříšky
- 28 dní s BodyShred a Jillian Michaels
- Borůvkovo-banánový koláč
- Recenze: Sacharidové vlny (Michal Kulštejn)
- Francouzský toust
- Knižní foto výzva #2
- Knižní foto výzva #1
- Tvarohové knedlíky balené v máku
- Hot-dogy z letní zahrádky
- Tvarohový koláč s hruškami
-
▼
července
(12)
Vypadá to tak lákavě! :O ♥
OdpovědětVymazat...já tu troubu prostě nemůžu zapnout, už tak máme doma jako v peci :) .... ale vychlazený z ledničky by musel být taky moc dobrý :)
OdpovědětVymazatMnam, vypadá božsky! :-)
OdpovědětVymazatUž nám zrají borůvky, takže ten určitě zkusím! :-D Vypadá úúúžasně <3 Moc děkuju za tip! :-D
OdpovědětVymazatÁááááá vypadá božsky! Jistě zkusím až budu mít borůvky :)
OdpovědětVymazatVypadá skvěle! Chtěla bych mít borůvky.♥
OdpovědětVymazatMám teď k dispozici jen plný mrazák rybízu u rodičů, ale i s tím se dá pracovat. :)
původní verze je s rybízem, je tam odkaz nahoře, tak ho určitě využij :) bude to mňamka :)
VymazatDělám podobný. Původně byl s drobenkou, ale to je jen tuk, cukr a mouka... Doporučuji vyzkoušet s rýžovou moukou. Nahradit cca 1/3 polohrubé. Koláč se zjemní. Jako ovoce dávám borůvky, jahody, maliny, třešně, meruňky, švestky... prostě cokoliv :)
OdpovědětVymazat