10 Week Body | Week 7 & 8

10 WEEK BODY je moje osobní výzva, ve které chci sama sobě dokázat, co jsem schopna udělat se svým tělem za deset týdnů. Najdete zde poznámky k celému průběhu a to pouze stručně - základní informace, postřehy, data, fotky z mé cesty, změny po týdnech. 


I KROK ZPĚT MŮŽE BÝT KROKEM KUPŘEDU

Poslední dva týdny byly v této výzvě úplně jiné. Celou tu dobu se plácám na místě s vědomím, že se nikam nehýbu. Jako bych potřebovala na chvíli vypnout, zastavit se, odpočinout si. Je to už dlouho. Víc než fyzicky jsem unavená psychicky. A já to říkala hned na počátku, že ta krize přijde =D A přišla. Nicméně, je to taková milá krize. Zcela jsem se jí poddala, odevzdala. Což je daleko rozumnější, než kdybych to vzdala. To jsem nechtěla. Vždyť jsem už skoro u konce =)

Poslední dva týdny mám dovolenou a nemám na sebe vůbec klid. Vzali jsme si v práci volno kvůli rekonstrukci v bytě a své cíle jsem tak přirozeně potlačila a odsunula na druhou kolej, protože jinak by mě to semlelo. Cvičila jsem pořád, bez přestávky. To ano. Ale v rozbombardovaném bytě plném smetí, prachu, krabic jsem na čtrnáct dní úplně ztratila k výzvě vztah a nebavilo mě to v takových podmínkách. Takže jsem zvolnila a promluvila si do duše =D Mám poslední dva týdny před sebou, budou nejnáročnější a já na ně musím být v psychické pohodě, protože síly jako takhle mám dostatek. Ale ono to je všechno o hlavě... a ta neměla kapacitu dělat všechno na 100%. Nebyly podmínky. A musela jsem tímhle obdobím prostě jen tak nějak proplout =) 

Nebylo kde si uvařit, takže veškeré vyvážené stravování, které doposud fungovalo perfektně, šlo stranou. Samé pečivo, sušenky, hlavně se rychle zaplácnout čímkoli, co bylo po ruce, nebo leželo někde v krabici poblíž a vyčnívalo to ven. Po 14 dnech máme stále lednici v obýváku - vlastně dvě. Jedna nová, jedna stará =) Ale hurá! Už máme v kuchyni novou elektřinu, takže svítíme, a konečně nám dnes překopali i plyn, takže už i sporák je dnešním dnem konečně na svém místě. Už nemusíme jíst polívky a nudle ze sáčku. Ano, bylo to veselé. Sice mě to na chvíli zbrzdilo, ale povím vám, všechno to mělo své kouzlo a jednou na to budeme vzpomínat s úsměvem a o to jde! 

Takže v den, kdy tohle píši, jsem si odcvičila svůj hodinovej trénink s Caroline, protože jsem potřebovala nabrat ty síly, o kterých jsme mluvili hned ze startu =D Občas musíš být za debila, poklepat si na čelo a s úsměvem jít dál =D

Co jsem cvičila:
V mezidobí těchto 14 dní jsem dokončila program FUEL a pokračovala jsem s HEAT. Ten už bych taky ráda dotáhla do konce, protože jej jedu na etapy vždy, když je mezi programy nějaké volno. První trénink z Heat jsem cvičila už v červnu loňského roku, chybí mi čtyři týdny (je jich deset). 

Co jsem jedla:
Není moc co psát. Hodně jednoduchého pečiva, šunka, párky, nanuky, sušenky, čokoládu, i ta kaše byla, ale v těch podmínkách mi to ani nechutnalo. Jedla jsem dost ovoce, hlavně třešně, broskve, nektarinky. Taky ořechy. Docela nekontrolovaně jsem si je sypala do dlaní =) 


* * *


Den 43 (sobota)
Trénink: 30 min Full Body


Tak si cvičím a cvičím a skoro ke konci tréninku mi prdla žilka v zápěstí. Hned boule jak ping-pongovej míček. Docela mě to vystrašilo. Jednak to nepříjemně bolelo až k loktu, ale led to po několika minutách zmírnil a otok se začal zmenšovat. Modřina byla fakt rozkošná :D Místo mě ale bolí ještě po 14 dnech. 


Den 44 (neděle)
Trénink: 30 min Dumbbell Cardio & HIIT


Jsem tu fotku chtěla upravit, ale pak jsem si říkala, jen ať se podíváte, v jakém bordelu jsem cvičila :D Opravdu všude krabice, celá kuchyň v obýváku 14 dní v kuse.

Den 45 (pondělí)
Trénink: 30 minut Leg Day Complex


Den 46 (Úterý)
Trénink: 30 minut Shoulders, Chest & Triceps Tempo

Den 47 (Středa)
Trénink: 30 minut Posterior Chain Clusters

Den 48 (Čtvrtek)
Trénink: regenerace

Den 49 (Pátek)
Trénink: 30 Min Full Body No Repeat

Den 50 (sobota)
Trénink: regenerace


Šli jsme s dětma na oběd do restaurace. Už jsme potřebovali nějaké normální jídlo. Dala jsem si kuře na medu s rýží a džus.

Den 51 (neděle)
Trénink: 30 min Dumbbell HIIT No Repeat Finale


Dokopala jsem se a udělala si na opěradle gauče v obýváku kaši s ovocem. :D Ta miska už není. Letěla do koše, jelikož jsem to odmítla čistit to od sádry :D

Den 52 (pondělí)
Trénink: 30 minut HIGH CALIBRE Hamstring, Back & Glutes


A dnes jsem se vrátila k HEAT programu :) Dobré to bolo!

Den 53 (Úterý)
Trénink: 30 minut IRONCLAD Calves & Quads

Den 54 (Středa)
Trénink: regenerace

Den 55 (Čtvrtek)
Trénink: 30 Min LEGIT Lats & Tricep Workout

Den 56 (Pátek)
Trénink: 60 Min Full Body | No Repeat, No Equipment, No Jumping


Všímáš? Krabice už jsou přestěhované v kuchyni :D Ale nová lednice ještě stojí v obýváku. O víkendu nás čekají poslední úpravy a už by to tu mělo být zase jako u lidí!


Výsledky po osmi týdnech: 
+0,6 kg (váha) | celkem: -3,1kg

Jak je vidno, váha se zase vyškrábala nahoru a pije mi to krev =D Míry jsou stejné, takže je zřejmé to, co jsem si myslela... za poslední týdny stojím na místě. Takže vlastně žádné překvapení =) Každopádně jsem ráda, že po 14 dnech se vracím do práce a že tu zase bude režim, na který jsem byla zvyklá. Že mi konečně stojí kuchyň na svém místě, že budu mít plac, kde si budu moci uvařit, nakrájet zeleninu. A už teď vím, že se možná těch posledních čtrnáct dní odrazí v těch posledních dvou týdnech, které mě čekají. Protože poslední dva týdny bych měla jet spíše low-carb. A pokud je tělo "odpočinuté" - jakože je, tak by mělo docela dobře reagovat :) 

Takže jdeme na to. Finále začíná =)

Kristina


Žádné komentáře:

Okomentovat